Totaal aantal pageviews

donderdag 26 januari 2012

Adoptie zwanger!!!!!!!


Yes yes yes, vandaag de BT op de deurmat. We zijn goedgekeurd door het Ministerie van Justitie en hebben toestemming tot begin 2016 om een buitenlands kindje te adopteren. Heeeeeel blij! Het kon niet meer mis gaan als je het ons vroeg maar zonder dit papiertje ben je nergens.

We zijn sinds een paar dagen al officieel adoptie zwanger omdat we al op de Nederlandse lijst staan. Theoretisch gezien zouden we nu al elk moment gebeld kunnen worden dat we papa en mama worden. De kans op een kindje uit NL is erg klein. We gaan dan ook voor een kindje uit het buitenland. En mochten we ooit in aanmerking komen voor een kindje uit NL dan zien we dat als een mooie bonus en kans op een 2e.
We hebben gekozen voor de vergunninghouder A New Way en gaan voor adoptie uit de VS. Er waren weinig landen open voor intake en dat heeft ook mee geholpen in het maken van de keuze. Zelf waren we er al snel achter dat we het meest voelen bij open adoptie. Dat heeft NL en de VS dus vandaar deze keuzes.
We hopen binnen nu en 2 weken op intake te gaan bij de vergunninghouder. Daarna volgt een boel papierwerk wat we in orde moeten gaan maken. En over een paar weken/maandjes zullen we ook adoptiezwanger voor Amerika zijn.

We kunnen nu eindelijk langzaam aan beginnen met shoppen en dat is echt TE leuk. We hebben van de ouders al een cadeautje gehad, zo lief! En zelf zijn we niet meer te houden en hebben we ( lees Rincke) een kinderwagen gescoord, hahahaha. Wat heerlijk om na 4,5 jaar ook eindelijk voor jezelf in te kopen. De wachtlijst voor Amerika kan kort zijn. Bij een voorstel ga je vaak al binnen 1 tot 2 weken je kindje ophalen en dan moet er natuurlijk wel een kamertje klaar zijn. Daar gaan we nu dan ook lekker van genieten de aankomende maanden. Behang kopen, meubeltjes uitzoeken. Wat een heerlijkheid!

8 opmerkingen:

Joke zei

Hoi lieverds

Wat een mooi bericht. Hoop dat jullie nu snel Mama en Papa zullen zijn.
Leef met jullie mee.

Liefs Joke

Anoniem zei

Wat een geweldig nieuws!!!! Dat jullie maar snel jullie zoon of dochter in de armen mogen sluiten. Heel veel shop-plezier.

Anoniem zei

Ohh berichtje 26/2 19.01 is van mij. Naam vergeten neer te zetten.

Liefs Angela

Anoniem zei

Fantastisch nieuws!! Ben erg blij voor jullie!!! Groetjes rilana

Jan ("OPA") zei

LEKKER STEL, gefeliciteerd weer een stapje dichterbij!!! Het wordt nu nog een LEUKE "spannende" eindsprint, ik zal morgen op de duikbeurs alvast kijken naar een heel klein duikbrilletje hahahaha

Edith zei

OOOHHHHHH wat super he??!!!!!! Super blij voor jullie maar ook echt super, super blij voor het kindje. Wat komt het in een warm , liefdevol Edbadje bij jullie!!!

Nelleke zei

Heeel erg gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Ik ben heeel benieuwd naar de uitgerekende datum, haha!
Veel plezier met spulletjes kopen en uitzoeken.
Nelleke

Anoniem zei

Woohoo!! Gefeliciteerd... Wat ontzettend spannend allemaal, zeg! En dan al lekker aan het shoppen! Love spending money;)...
Geniet van de voorpret. Het is jullie zo gegund! En jullie kindje zal in een ontzettend mooi en stabiel gezin opgroeien. Ik ben heel blij voor jullie!

Liefs Sharmila